Characteristics of identity and quality of brazilian bovine milk
DOI:
Keywords:
nutritional importance, standards, public health, disease.Abstract
Milk is an animal product consumed enough throughout Brazil, which has a great nutritional importance, but it requires monitoring and quality standards, this may represent a risk to public health if its low quality and can run many diseases to the consumer. This article aims to review the literature addressing the general aspects of milk, such as synthesis, fraction and composition, as well as aspects of microbiological and physical chemistry, including the requirements established by Instruction No. 51.
Downloads
Published
Issue
Section
License
Copyright (c) 2010 Karoline Mikaelle de Paiva Soares & Nicholas Morais Bezerra
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Você tem o direito de:
Compartilhar — copiar e redistribuir o material em qualquer suporte ou formato
Adaptar — remixar, transformar, e criar a partir do material para qualquer fim, mesmo que comercial.
O licenciante não pode revogar estes direitos desde que você respeite os termos da licença. De acordo com os termos seguintes:
Atribuição
— Você deve dar o crédito apropriado, prover um link para a licença e indicar se mudanças foram feitas. Você deve fazê-lo em qualquer circunstância razoável, mas de nenhuma maneira que sugira que o licenciante apoia você ou o seu uso. Sem restrições adicionais
— Você não pode aplicar termos jurídicos ou medidas de caráter tecnológico que restrinjam legalmente outros de fazerem algo que a licença permita.