Importance of fat deposition in beef cattle and its measurement using the technique of ultrasonography
DOI:
Keywords:
housing, animal selectionand beefAbstract
Beef is an excellent source of protein for humans, not only for its nutritional qualities, but also by the efficiency of animal feed to produce a noble from fodder and mineral supplement. But the quality of meat depends on several factors, among these is the subject of this review: the importance of fats that make up the carcasses of beef cattle, because although the search for lean meats, some features rely on fat for optimum organoleptic. The technique of ultrasound can be a tool used in selecting the best animals and the proper amount and distribution of fat.
Downloads
Published
Issue
Section
License
Copyright (c) 2011 Mérik Rocha Silva, Edson Júnior Heitor de Paula, Diogo Francisco Peixoto Oliveira, Karina Ferro Cervelati, Marcelo da Silveira Meirelles Pinheiro
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Você tem o direito de:
Compartilhar — copiar e redistribuir o material em qualquer suporte ou formato
Adaptar — remixar, transformar, e criar a partir do material para qualquer fim, mesmo que comercial.
O licenciante não pode revogar estes direitos desde que você respeite os termos da licença. De acordo com os termos seguintes:
Atribuição
— Você deve dar o crédito apropriado, prover um link para a licença e indicar se mudanças foram feitas. Você deve fazê-lo em qualquer circunstância razoável, mas de nenhuma maneira que sugira que o licenciante apoia você ou o seu uso. Sem restrições adicionais
— Você não pode aplicar termos jurídicos ou medidas de caráter tecnológico que restrinjam legalmente outros de fazerem algo que a licença permita.