Anti-qualitative factors in silages
DOI:
https://doi.org/10.22256/pubvet.v9n12.502-510Keywords:
conservation, fermentation, microorganismsAbstract
The silage is the process that allows certain forage conservation for long periods with the possibility of offering livestock production in periods of food shortages. Therefore, the use of appropriate technology in food production is a key factor, especially forages preserved as silage can have their very altered nutritional value because the procedures used for their production and conservation, and biochemical and microbiological phenomena that occur in process. So what is sought in a silage is to maximize the original and preserve the nutrients found in fresh forage during storage and enable them to remain with the minimum loss of dry matter and energy. Therefore, the aim of review is to present the main factors which affect the quality of the silage throughout the process and thus create strategies, seeking to minimize the negative effects that occurred in the management and fermentation by undesirable microorganisms, seeking give the final product less loss and longer life.
Downloads
Published
Issue
Section
License
Copyright (c) 2015 Gonçalo Mesquita da Silva, Fabiano Ferreira da Silva, Alex Resende Schio, Murilo de Almeida Meneses, Deivison Leles Balisa, Dicastro Dias de Souza, Maxwelder Santos Soares, Leonardo Guimarães Silva, Pablo Teixeira Viana, Renan Santos Caires
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Você tem o direito de:
Compartilhar — copiar e redistribuir o material em qualquer suporte ou formato
Adaptar — remixar, transformar, e criar a partir do material para qualquer fim, mesmo que comercial.
O licenciante não pode revogar estes direitos desde que você respeite os termos da licença. De acordo com os termos seguintes:
Atribuição
— Você deve dar o crédito apropriado, prover um link para a licença e indicar se mudanças foram feitas. Você deve fazê-lo em qualquer circunstância razoável, mas de nenhuma maneira que sugira que o licenciante apoia você ou o seu uso. Sem restrições adicionais
— Você não pode aplicar termos jurídicos ou medidas de caráter tecnológico que restrinjam legalmente outros de fazerem algo que a licença permita.