Glycerin as corn replacer in cattle nutrition and influence on the composition of fatty acids of meat: Review
DOI:
https://doi.org/10.22256/pubvet.v10n4.334-342Keywords:
Biohydrogenation, diet, lipids, ruminant, health.Abstract
The beef consumption has increased over the years and consequently increases consumers´ concern about quality of meat products, especially in relation to health. Currently composition of fatty acids and on beef and the not favorable consequences that can cause beef consumption were much commented, however benefits that have beef consumption have been little divulged. One of the factors that directly influence the quality of beef is the diet consumed by the animal. Researchers are trying to optimize product quality and optimize efficiency in relation to animal production. Glycerin has been used to achieve this goal in beef cattle production. Being possible add glycerin in the diet in order to replace corn and reducing cost of production. This paper aims to conduct a literature review of the use of glycerin in the diet of cattle and evaluate the results in relation to fatty acid composition in meat.
Downloads
Published
Issue
Section
License
Copyright (c) 2016 Mariana Garcia Ornaghi; Carlos Emanuel Eira; Ana Guerrero Barrado; Juliana Akamine Torrecilhas; Rodrigo Augusto Cortêz Passetti; Camila Mottin; Ivanor Nunes do Prado
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Você tem o direito de:
Compartilhar — copiar e redistribuir o material em qualquer suporte ou formato
Adaptar — remixar, transformar, e criar a partir do material para qualquer fim, mesmo que comercial.
O licenciante não pode revogar estes direitos desde que você respeite os termos da licença. De acordo com os termos seguintes:
Atribuição
— Você deve dar o crédito apropriado, prover um link para a licença e indicar se mudanças foram feitas. Você deve fazê-lo em qualquer circunstância razoável, mas de nenhuma maneira que sugira que o licenciante apoia você ou o seu uso. Sem restrições adicionais
— Você não pode aplicar termos jurídicos ou medidas de caráter tecnológico que restrinjam legalmente outros de fazerem algo que a licença permita.