Meat quality of zebu and crossbred
DOI:
Abstract
Brazil has the largest commercial cattle herd in the world, surpassing 200 million head (IBGE, 2006), but the meat quality is still lagging behind, knowing that the consumer market today is more demanding, it becomes necessary to improve some parameters related to obtain a better piece of meat, such as tenderness, color, texture and marbling. In this respect the meat quality of crossbred beef is higher than zebu. The objective of this study was to evaluate factors influencing meat quality of zebu and crossbred.
Downloads
Published
Issue
Section
License
Copyright (c) 2010 Braulio Crisanto Carvalho da Cruz, Cristiane Leal dos Santos Cruz, Christian Albert Carvalho da Cruz
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Você tem o direito de:
Compartilhar — copiar e redistribuir o material em qualquer suporte ou formato
Adaptar — remixar, transformar, e criar a partir do material para qualquer fim, mesmo que comercial.
O licenciante não pode revogar estes direitos desde que você respeite os termos da licença. De acordo com os termos seguintes:
Atribuição
— Você deve dar o crédito apropriado, prover um link para a licença e indicar se mudanças foram feitas. Você deve fazê-lo em qualquer circunstância razoável, mas de nenhuma maneira que sugira que o licenciante apoia você ou o seu uso. Sem restrições adicionais
— Você não pode aplicar termos jurídicos ou medidas de caráter tecnológico que restrinjam legalmente outros de fazerem algo que a licença permita.