Feeding and genetic group of sheep in feedlot termination
DOI:
Keywords:
meat, lamb, consumer market, finishingAbstract
The present work had as its aim to review the factors that are related to sheep production in feedlot system, which the Lamb is the animal category that provides the meat of better quality, the carcass weight and its characteristics are influenced by the slaughter weight, race, sex, age among other factors. The food consumption will depend on the animal aceptability, on the environmental condition under the animals, temperatures and food availability, aiming to attend the animals demand. It must be verified the slaughter weight to obtain carcasses with quality and in that the excess of fat does not affect the the final product. The race choice and genetic group is important to termination, because the animals must show their potential to meat production.
Downloads
Published
Issue
Section
License
Copyright (c) 2011 Graciela Borella, Alexandre Agostinho Mexia, Suelen Corrêa da Silva, Jocilaine Garcia, Luiz Juliano Valério Geron
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Você tem o direito de:
Compartilhar — copiar e redistribuir o material em qualquer suporte ou formato
Adaptar — remixar, transformar, e criar a partir do material para qualquer fim, mesmo que comercial.
O licenciante não pode revogar estes direitos desde que você respeite os termos da licença. De acordo com os termos seguintes:
Atribuição
— Você deve dar o crédito apropriado, prover um link para a licença e indicar se mudanças foram feitas. Você deve fazê-lo em qualquer circunstância razoável, mas de nenhuma maneira que sugira que o licenciante apoia você ou o seu uso. Sem restrições adicionais
— Você não pode aplicar termos jurídicos ou medidas de caráter tecnológico que restrinjam legalmente outros de fazerem algo que a licença permita.