Potential use of genetically modified varieties and cassava in animal feed
DOI:
https://doi.org/10.22256/pubvet.v6n26.1422Keywords:
animal feed, cassava productionAbstract
The growing demand for renewable resources associated with the lower cost of animal feed raised the search for alternative products to provide rapid growth in various regions with varieties that do well in dry or humid regions of high or low rainfall. By-products of cassava has been an alternative to partially or totally replace maize without compromising animal performance.The objective of this review to describe the nutritional characteristics of cassava, as well as its modified varieties genteticamente used in animal feed.
Downloads
Published
Issue
Section
License
Copyright (c) 2012 Jéssica Santos Tigre
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Você tem o direito de:
Compartilhar — copiar e redistribuir o material em qualquer suporte ou formato
Adaptar — remixar, transformar, e criar a partir do material para qualquer fim, mesmo que comercial.
O licenciante não pode revogar estes direitos desde que você respeite os termos da licença. De acordo com os termos seguintes:
Atribuição
— Você deve dar o crédito apropriado, prover um link para a licença e indicar se mudanças foram feitas. Você deve fazê-lo em qualquer circunstância razoável, mas de nenhuma maneira que sugira que o licenciante apoia você ou o seu uso. Sem restrições adicionais
— Você não pode aplicar termos jurídicos ou medidas de caráter tecnológico que restrinjam legalmente outros de fazerem algo que a licença permita.