Effect of stress on animal products quality
DOI:
https://doi.org/10.22256/pubvet.v10n6.448-459Keywords:
poultry, livestock animal, ruminantsAbstract
World production of animal protein has been growing steadily at the same pace that the demands of consumers for products that meet their needs and desires. So it is of fundamental importance to understanding of the benefits to be achieved with the introduction of programs to minimize the effect of stress on the animal welfare and the final products generated from that holding. The company's payment criterion, yield calculations and carcass quality. Thus, the animal that have a higher quality loss rate due to bruising and injury provided by rudimentary techniques, will provide financial losses to the grower, in addition, the stress can also involve the production and quality of products
Downloads
Published
Issue
Section
License
Copyright (c) 2016 Aldivan Rodrigues Alves, Jalceyr Pessoa Figueiredo Júnior, Marcelo Helder Medeiros Santana, Maria Verônica Meira de Andrade, Joyce Bitencourt Athayde Lima, Liduína da Silva Pinto, Leila de Medeiros Ribeiro
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Você tem o direito de:
Compartilhar — copiar e redistribuir o material em qualquer suporte ou formato
Adaptar — remixar, transformar, e criar a partir do material para qualquer fim, mesmo que comercial.
O licenciante não pode revogar estes direitos desde que você respeite os termos da licença. De acordo com os termos seguintes:
Atribuição
— Você deve dar o crédito apropriado, prover um link para a licença e indicar se mudanças foram feitas. Você deve fazê-lo em qualquer circunstância razoável, mas de nenhuma maneira que sugira que o licenciante apoia você ou o seu uso. Sem restrições adicionais
— Você não pode aplicar termos jurídicos ou medidas de caráter tecnológico que restrinjam legalmente outros de fazerem algo que a licença permita.