Probiotic potential of goat's milk and its derivatives for canine species: review
DOI:
https://doi.org/10.31533/pubvet.v13n10a425.1-9Keywords:
dogs, dairy products, metabolism, nutritionAbstract
Demand for factors that encourage the health of pets is increasing, however, the use of animal products, especially goat dairy products is still little explored. There are few studies on the beneficial participation of such products in dog nutrition. Thus, this literature review aims to rise or potentially the potential use of goat milk in dog food, showing its effects on the microbiota and intestinal cells, leading to better enteric performance, increasing its use and application in clinical nutrition, influencing the development of research in the area addressed.
Downloads
Published
Issue
Section
License
Copyright (c) 2019 Carina de Castro Santos Melo, Camila Fraga da Costa, Anay Priscilla David de Oliveira, Angelina da Silva Freire, Daniel Ribeiro Menezes
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Você tem o direito de:
Compartilhar — copiar e redistribuir o material em qualquer suporte ou formato
Adaptar — remixar, transformar, e criar a partir do material para qualquer fim, mesmo que comercial.
O licenciante não pode revogar estes direitos desde que você respeite os termos da licença. De acordo com os termos seguintes:
Atribuição
— Você deve dar o crédito apropriado, prover um link para a licença e indicar se mudanças foram feitas. Você deve fazê-lo em qualquer circunstância razoável, mas de nenhuma maneira que sugira que o licenciante apoia você ou o seu uso. Sem restrições adicionais
— Você não pode aplicar termos jurídicos ou medidas de caráter tecnológico que restrinjam legalmente outros de fazerem algo que a licença permita.