Use of residues of fruits in the feeding of ruminants
DOI:
Keywords:
byproducts, digestibility, intakeAbstract
The Brazil Northeast Region presents great importance in the culture of the majority of the tropical fruitful species, having has detached the pineapple, cashew, papaya, sleeve, and passion fruit. In this region it comes if developing an important sector of the farming. In response to this advance, the number of agribusiness installed for all the region has increased significantly, generating an increment in the production of not utility agronomy residues in the feeding human, that can be used to advantage in the animal diet, become important factor of reduction in price in the production costs.
Downloads
Published
Issue
Section
License
Copyright (c) 2011 Tiago Neves Pereira Valente
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Você tem o direito de:
Compartilhar — copiar e redistribuir o material em qualquer suporte ou formato
Adaptar — remixar, transformar, e criar a partir do material para qualquer fim, mesmo que comercial.
O licenciante não pode revogar estes direitos desde que você respeite os termos da licença. De acordo com os termos seguintes:
Atribuição
— Você deve dar o crédito apropriado, prover um link para a licença e indicar se mudanças foram feitas. Você deve fazê-lo em qualquer circunstância razoável, mas de nenhuma maneira que sugira que o licenciante apoia você ou o seu uso. Sem restrições adicionais
— Você não pode aplicar termos jurídicos ou medidas de caráter tecnológico que restrinjam legalmente outros de fazerem algo que a licença permita.