Evaluation of the carcass of goat and sheep
DOI:
https://doi.org/10.22256/pubvet.v6n23.1403Abstract
In the market of the meat and the practical one of commercialization, the value of the carcasses is established in function of the adequacy of its quantitative and qualitative characteristics the requirements of the demand. In this direction, the work presents as to evaluate the carcass of goat and sheep, describing techniques of the characteristics and placing of manifest our scientific and practical opinion, of the importance, in accordance with the purpose with that if it evaluates the carcass. One concludes that the perfectioning of the commercialization and production processes, for attainment of quality product, will be consolidated to exist techniques clear and practical to describe the characters related with the quality of the meat, that can be measured in the carcass and that they have a biological relation with an alive evaluation in the animal.
Downloads
Published
Issue
Section
License
Copyright (c) 2012 José Carlos da Silveira Osório, Maria Teresa Moreira Osório, Otoniel Geter Lauz Ferreira, Fernando Miranda de Vargas Junior, Alexandre Rodrigo Mendes Fernandes, Hélio de Almeida Ricardo5; Luis Gustavo Castro Alves, Marco Antonio Previdelli Orrico Júnior
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Você tem o direito de:
Compartilhar — copiar e redistribuir o material em qualquer suporte ou formato
Adaptar — remixar, transformar, e criar a partir do material para qualquer fim, mesmo que comercial.
O licenciante não pode revogar estes direitos desde que você respeite os termos da licença. De acordo com os termos seguintes:
Atribuição
— Você deve dar o crédito apropriado, prover um link para a licença e indicar se mudanças foram feitas. Você deve fazê-lo em qualquer circunstância razoável, mas de nenhuma maneira que sugira que o licenciante apoia você ou o seu uso. Sem restrições adicionais
— Você não pode aplicar termos jurídicos ou medidas de caráter tecnológico que restrinjam legalmente outros de fazerem algo que a licença permita.