Crossings between Nellore and Bos taurus: a potential improvement of carcass dressing
DOI:
https://doi.org/10.22256/PUBVET.V11N7.723-726Keywords:
genetic group, Nellore, meat production, taurus, zebusAbstract
With the international demand for meat consumption, there is a need to use genetic improvement techniques to increase production per head. In this context, Nellore stands out as an effective alternative for crossbreeding, especially in tropical regions, due to its rusticity, precocity and high rate of weight gain. Because they have a higher carcass dressing, bulls are used as one of the bases for crossing with Nellore to obtain such characteristics in their descending.
Downloads
Published
Issue
Section
License
Copyright (c) 2017 Felipe Martins Pastor, Fernanda Maria dos Santos de Moraes Falçoni, Diogo Vivacqua de Lima
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Você tem o direito de:
Compartilhar — copiar e redistribuir o material em qualquer suporte ou formato
Adaptar — remixar, transformar, e criar a partir do material para qualquer fim, mesmo que comercial.
O licenciante não pode revogar estes direitos desde que você respeite os termos da licença. De acordo com os termos seguintes:
Atribuição
— Você deve dar o crédito apropriado, prover um link para a licença e indicar se mudanças foram feitas. Você deve fazê-lo em qualquer circunstância razoável, mas de nenhuma maneira que sugira que o licenciante apoia você ou o seu uso. Sem restrições adicionais
— Você não pode aplicar termos jurídicos ou medidas de caráter tecnológico que restrinjam legalmente outros de fazerem algo que a licença permita.