Video image technique for carcass evaluation: Review
DOI:
https://doi.org/10.22256/pubvet.v12n2a24.1-13%20Keywords:
Computed tomography, electromagnetic scanning, ultrasonographyAbstract
Several techniques have been used to evaluate, typify and classify carcasses of animals of zootechnical interest with the purpose of select animals with desirable traits or evaluate the products resulting from slaughtered animals. The older and most common methods that have been used are more practical and less accurate, such as body weight or body condition scoring. However, techniques such as ultrasonography, computed tomography, video image analysis and electromagnetic scanning enable faster and more accurate evaluations, representing an important progress for producers and for the meat industry.
Downloads
Published
Issue
Section
License
Copyright (c) 2018 André Torres Geraldo, Celia Raquel Quirino, Fabio da Costa Henry, Ricardo Lopes Dias da Costa, Renato Travassos Beltram
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Você tem o direito de:
Compartilhar — copiar e redistribuir o material em qualquer suporte ou formato
Adaptar — remixar, transformar, e criar a partir do material para qualquer fim, mesmo que comercial.
O licenciante não pode revogar estes direitos desde que você respeite os termos da licença. De acordo com os termos seguintes:
Atribuição
— Você deve dar o crédito apropriado, prover um link para a licença e indicar se mudanças foram feitas. Você deve fazê-lo em qualquer circunstância razoável, mas de nenhuma maneira que sugira que o licenciante apoia você ou o seu uso. Sem restrições adicionais
— Você não pode aplicar termos jurídicos ou medidas de caráter tecnológico que restrinjam legalmente outros de fazerem algo que a licença permita.