Microbial protein production and purine derivatives in cows
Keywords:
Uric acid, allantoin, microbial protein, ureaAbstract
Seven multiparous Holsteins vs. Zebus cows with 45 + 12 days in milk and 25 kg of milk per day were used. The cows were distributed in seven treatments in a balanced incomplete block design. All the cows were in a tie stall barn receiving diets based on fresh chopped sugarcane with increasing levels of urea or OptigenII®: 0.3%, 0.6%, 0.9% and a control group without urea. There was no effect (P>0.05) for the following variables: VUR (L/day), Acu (mmol/day), CRE (mmol/day), Total Pur (mmol/day), Pabs (mmol/day), Nmic (g/day) and PMIC (g/day). It was effect (P<0.05) only on allantois concentration (mmol/day).
Downloads
Published
Issue
Section
License
Copyright (c) 2016 José Alípio Faleiro Neto, Elizângela Mirian Moreira, Ronaldo Braga Reis, Ivan Barbosa Machado Sampaio, Helton Mattana Saturnino, Tiago Castro dos Reis Jacob, Alan Reed
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Você tem o direito de:
Compartilhar — copiar e redistribuir o material em qualquer suporte ou formato
Adaptar — remixar, transformar, e criar a partir do material para qualquer fim, mesmo que comercial.
O licenciante não pode revogar estes direitos desde que você respeite os termos da licença. De acordo com os termos seguintes:
Atribuição
— Você deve dar o crédito apropriado, prover um link para a licença e indicar se mudanças foram feitas. Você deve fazê-lo em qualquer circunstância razoável, mas de nenhuma maneira que sugira que o licenciante apoia você ou o seu uso. Sem restrições adicionais
— Você não pode aplicar termos jurídicos ou medidas de caráter tecnológico que restrinjam legalmente outros de fazerem algo que a licença permita.