The importance of traceability of food of animal origin in the face of food outbreaks: Review
DOI:
https://doi.org/10.31533/pubvet.v14n11a682.1-8Keywords:
traceability, DTAs, food outbreaksAbstract
The consumption of products of animal origin has facilitated a great increase in the cases of foodborne diseases (DTAs), and has been shown to be a determining factor in cases of food outbreaks, bringing a serious public health problem worldwide. On the other hand, food traceability, associated with other tools, demonstrate great significance in the face of food contamination. The present study carried out a brief review of food traceability, aiming at understanding its importance in the face of food outbreaks and its impact on the population's health.
Downloads
Published
Issue
Section
License
Copyright (c) 2020 Carlos Eduardo Cardoso de Aguiar Freire, Carolina de Lara Shecaira
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Você tem o direito de:
Compartilhar — copiar e redistribuir o material em qualquer suporte ou formato
Adaptar — remixar, transformar, e criar a partir do material para qualquer fim, mesmo que comercial.
O licenciante não pode revogar estes direitos desde que você respeite os termos da licença. De acordo com os termos seguintes:
Atribuição
— Você deve dar o crédito apropriado, prover um link para a licença e indicar se mudanças foram feitas. Você deve fazê-lo em qualquer circunstância razoável, mas de nenhuma maneira que sugira que o licenciante apoia você ou o seu uso. Sem restrições adicionais
— Você não pode aplicar termos jurídicos ou medidas de caráter tecnológico que restrinjam legalmente outros de fazerem algo que a licença permita.