Animal welfare in sheep farming in Brazil: A review
DOI:
https://doi.org/10.31533/pubvet.v17n01a1332Keywords:
Sheep, animal production, meat quality, sentienceAbstract
Brazil is a major exporter of products of animal origin, and due to the great demands of the international market, the country is having to adapt to new forms of production, not only for export, but also for internal commercialization. Sheep farming products have been gaining space both in the domestic and foreign markets and, with that, the attention for producers of this species as well, with consumers looking for increasingly “cleaner” food and within animal welfare standards. This work brings a bibliographic review on animal welfare within sheep farming in Brazil, showing the main paths to it within the breeding systems of this species.
Downloads
Published
Issue
Section
License
Copyright (c) 2023 Patricia Terezinha Schram, Carla Fredrichsen Moya
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Você tem o direito de:
Compartilhar — copiar e redistribuir o material em qualquer suporte ou formato
Adaptar — remixar, transformar, e criar a partir do material para qualquer fim, mesmo que comercial.
O licenciante não pode revogar estes direitos desde que você respeite os termos da licença. De acordo com os termos seguintes:
Atribuição
— Você deve dar o crédito apropriado, prover um link para a licença e indicar se mudanças foram feitas. Você deve fazê-lo em qualquer circunstância razoável, mas de nenhuma maneira que sugira que o licenciante apoia você ou o seu uso. Sem restrições adicionais
— Você não pode aplicar termos jurídicos ou medidas de caráter tecnológico que restrinjam legalmente outros de fazerem algo que a licença permita.