Production of Brachiaria decumbens silage
DOI:
Keywords:
fermentation, moisture contentAbstract
The seasonality of mass production of green grass between seasons of high and low rainfall determines an uneven distribution of production throughout the year. In this reality, the preservation of forage by ensiling is one of the most attractive and cost used to maintain sustainability in animal production system. The preservation of food through the silage due to the production of organic acids, mainly lactic acid from sugars and it decreases the pH and, consequently, inhibition of undesirable microorganisms deleterious. Therefore, the use of the surplus production of grasses during good times as silage has to be seen in a technical way, because the high moisture content and low concentration of soluble carbohydrates encourage the growth of undesirable microorganisms, which result in losses nutrients.
Downloads
Published
Issue
Section
License
Copyright (c) 2010 Carlos Clayton Oliveira Dantas, Fagton de Mattos Negrão, Anderson de Moura Zanine
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Você tem o direito de:
Compartilhar — copiar e redistribuir o material em qualquer suporte ou formato
Adaptar — remixar, transformar, e criar a partir do material para qualquer fim, mesmo que comercial.
O licenciante não pode revogar estes direitos desde que você respeite os termos da licença. De acordo com os termos seguintes:
Atribuição
— Você deve dar o crédito apropriado, prover um link para a licença e indicar se mudanças foram feitas. Você deve fazê-lo em qualquer circunstância razoável, mas de nenhuma maneira que sugira que o licenciante apoia você ou o seu uso. Sem restrições adicionais
— Você não pode aplicar termos jurídicos ou medidas de caráter tecnológico que restrinjam legalmente outros de fazerem algo que a licença permita.