Architectural designs of plants used for poultry production in order to thermal comfort tropical and subtropical climates
DOI:
Keywords:
poultry facilities, welfare, industrial poultryAbstract
The poultry industry is proving year after year as one of the most important sources of animal protein for the population. For this, the production of chicken meat in Brazil has undergone a great development in recent decades. To reach this stage, a number of factors were crucial, such as the acquisition of new expertise in the areas of nutrition, genetics, management and welfare of the birds, allowing positive results were achieved. So that the birds can fully express their genetic potentiality, it is essential to also develop other areas involved in production as the thermal environment of creation. Thus, this paper aims at giving a brief description of the architectural concepts in poultry facilities, highlighting the importance on the welfare of birds.
Downloads
Published
Issue
Section
License
Copyright (c) 2010 Flávio Alves Damasceno; Leonardo Schiassi; Jairo Alexander Osório Saraz; Raphaela Christina Costa Gomes; Fernando da Costa Baêta
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Você tem o direito de:
Compartilhar — copiar e redistribuir o material em qualquer suporte ou formato
Adaptar — remixar, transformar, e criar a partir do material para qualquer fim, mesmo que comercial.
O licenciante não pode revogar estes direitos desde que você respeite os termos da licença. De acordo com os termos seguintes:
Atribuição
— Você deve dar o crédito apropriado, prover um link para a licença e indicar se mudanças foram feitas. Você deve fazê-lo em qualquer circunstância razoável, mas de nenhuma maneira que sugira que o licenciante apoia você ou o seu uso. Sem restrições adicionais
— Você não pode aplicar termos jurídicos ou medidas de caráter tecnológico que restrinjam legalmente outros de fazerem algo que a licença permita.