Viscera dehydration of the alimentary canal in the preparation of anatomical parts for veterinary study
DOI:
Keywords:
.Abstract
Among the various techniques developed for conservation of anatomical specimens, the technique of dehydration in the preparation of hollow viscera is an important procedure because it can be used to aid the study and learning of veterinary anatomy. In this technique, the material is dried by conducting freezing and thawing, and has the following advantages: easy handling, requiring the use of fixatives (formalin) in conservation, low cost of technology, durability and lightness of the pieces. In this study, changes in technique were initially described for better maintenance and preservation of parts of the alimentary canal.
Downloads
Published
Issue
Section
License
Copyright (c) 2011 Rafael Kremer, Jucélia Maria Schubert, Neuranei Salete Bonfíglio
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Você tem o direito de:
Compartilhar — copiar e redistribuir o material em qualquer suporte ou formato
Adaptar — remixar, transformar, e criar a partir do material para qualquer fim, mesmo que comercial.
O licenciante não pode revogar estes direitos desde que você respeite os termos da licença. De acordo com os termos seguintes:
Atribuição
— Você deve dar o crédito apropriado, prover um link para a licença e indicar se mudanças foram feitas. Você deve fazê-lo em qualquer circunstância razoável, mas de nenhuma maneira que sugira que o licenciante apoia você ou o seu uso. Sem restrições adicionais
— Você não pode aplicar termos jurídicos ou medidas de caráter tecnológico que restrinjam legalmente outros de fazerem algo que a licença permita.