Emission gas control and odors in the poultry industry: Ammonia case
DOI:
https://doi.org/10.22256/pubvet.v5n32.1205Keywords:
Emission of gases, air pollution, poultryAbstract
It has recently become a growing concern about the environmental impacts caused by livestock and their waste. Thus, this review aims to briefly describe issues that has gained prominence in the global poultry scenario, for example, control of emissions of ammonia and odors generated in production. This work, we observed that to mitigate the environmental impact of poultry need adequate planning, zoning and training of all personnel involved in the creation of birds and the management of their waste. However, it has been found that there are many methods that show great efficiency in the reduction of ammonia, however the high cost of implementation.
Downloads
Published
Issue
Section
License
Copyright (c) 2011 Jairo Alexander Osorio Saraz, Adriana Garcia do Amaral, Flávio Alves Damasceno, Ilda de Fátima Ferreira Tinôcno), Olga Lucía Zapata Marín
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Você tem o direito de:
Compartilhar — copiar e redistribuir o material em qualquer suporte ou formato
Adaptar — remixar, transformar, e criar a partir do material para qualquer fim, mesmo que comercial.
O licenciante não pode revogar estes direitos desde que você respeite os termos da licença. De acordo com os termos seguintes:
Atribuição
— Você deve dar o crédito apropriado, prover um link para a licença e indicar se mudanças foram feitas. Você deve fazê-lo em qualquer circunstância razoável, mas de nenhuma maneira que sugira que o licenciante apoia você ou o seu uso. Sem restrições adicionais
— Você não pode aplicar termos jurídicos ou medidas de caráter tecnológico que restrinjam legalmente outros de fazerem algo que a licença permita.