Practical examples of the authentication process meat and its derivatives
DOI:
https://doi.org/10.22256/pubvet.v6n21.1392Keywords:
adulteration, tracer elements, analytical toolsAbstract
There is an increasing consumer demand for information on herbivore production factors. Therefore, specification through quality certifications to ensure the credibility of the products is necessary. One way to get the warranty starts from the analysis of the intrinsic characteristics of the final product or animal. The nature of the food strongly influences the composition of tissues and animal products. This is due to specific components that are directly transferred from the final product or are processed or the metabolism of specific diets. Some of these components may also be used as markers in the diet. Still, these are the main methodologies used in the discrimination of tampering.
Downloads
Published
Issue
Section
License
Copyright (c) 2012 Luiz Carlos Vieira Júnior, André Mendes Jorge, Marco Aurélio Factori3, Marcela Buosi Matins, Felipe Azevedo Ribeiro, Edcarlos Oliveira Queiroz
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Você tem o direito de:
Compartilhar — copiar e redistribuir o material em qualquer suporte ou formato
Adaptar — remixar, transformar, e criar a partir do material para qualquer fim, mesmo que comercial.
O licenciante não pode revogar estes direitos desde que você respeite os termos da licença. De acordo com os termos seguintes:
Atribuição
— Você deve dar o crédito apropriado, prover um link para a licença e indicar se mudanças foram feitas. Você deve fazê-lo em qualquer circunstância razoável, mas de nenhuma maneira que sugira que o licenciante apoia você ou o seu uso. Sem restrições adicionais
— Você não pode aplicar termos jurídicos ou medidas de caráter tecnológico que restrinjam legalmente outros de fazerem algo que a licença permita.