Fatty acid composition in the meat of feedlot lambs 

Authors

  • Luis Gustavo Castro Alves
  • Alexandre Rodrigo Mendes Fernandes
  • José Carlos da Silveira Osório
  • Maria Teresa Moreira Osório
  • Keni Eduardo Zanoni Nubiato
  • Camila Magalhães da Cunha
  • Thatiane da Cunha Cornélio
  • Ana Paula Catalano Neto

DOI:

https://doi.org/10.22256/pubvet.v6n32.1455

Keywords:

alimentação, ovinos, propriedades nutracêuticas, sistema de terminação

Published

2015-08-31

Issue

Section

Produção animal

How to Cite

1.
Alves LGC, Fernandes ARM, Osório JC da S, Osório MTM, Nubiato KEZ, Cunha CM da, et al. Fatty acid composition in the meat of feedlot lambs . Pubvet [Internet]. 2015 Aug. 31 [cited 2025 Jun. 7];6(32). Available from: http://ojs.pubvet.com.br/index.php/revista/article/view/1941

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