By-products used to feed broiler
DOI:
https://doi.org/10.22256/pubvet.v9n5.195-210Keywords:
Animal husbandry, poultry farming, agro-industrial residuesAbstract
Currently research in poultry nutrition is directed to the use of by-products in order to minimize their discharge to the environment and lower costs in the manufacture of animal feed. Countless are the byproducts produced by Brazil and studies in this area are of great importance. For the use of these by-products in animal feed is necessary knowledge of their chemical composition and the highest levels of use that must meet the requirements at each stage of production. The objective of this review to address scientific papers that show the use of by-products of vegetable and animal origin in feed for broilers.
Downloads
Published
Issue
Section
License
Copyright (c) 2015 Aline Ferreira Amorim, Gerson Fausto da Silva, Kênia Ferreira Rodrigues, Joana Patrícia Lira de Sousa, José Ailton Rodrigues Soares
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Você tem o direito de:
Compartilhar — copiar e redistribuir o material em qualquer suporte ou formato
Adaptar — remixar, transformar, e criar a partir do material para qualquer fim, mesmo que comercial.
O licenciante não pode revogar estes direitos desde que você respeite os termos da licença. De acordo com os termos seguintes:
Atribuição
— Você deve dar o crédito apropriado, prover um link para a licença e indicar se mudanças foram feitas. Você deve fazê-lo em qualquer circunstância razoável, mas de nenhuma maneira que sugira que o licenciante apoia você ou o seu uso. Sem restrições adicionais
— Você não pode aplicar termos jurídicos ou medidas de caráter tecnológico que restrinjam legalmente outros de fazerem algo que a licença permita.